Известие

Collapse
No announcement yet.

Алфа ромео 146 1,4 ts

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Алфа ромео 146 1,4 ts

Утре си взимам тази кола, 1ва кола ще ми е Почти нищо не разбирам от коли все още за това искам да попитам, тъй като колата е пълен инжекцион мога ли да мина по 'тънката лайсня' и да сложа обикновена АГУ или трябва да се изръсвам над 1200 лв за ГИ ? Прочетох доста мнения.. Едни казват че може, други, че не може, трети казват че да сложиш АГУ/ГИ на алфа я 'убиваш'. Търся мнението на някой който вече се е сблъсквал с това нещо..

Мерси предварително, дано въпроса не ви се стори тъп

Колега, добре дошъл

Има такава тема само един ред по-надолу:
    http://clubalfaromeo.com/forum/viewtopic.php?t=24980
    А освен това има и раздел "Алфи на газ", такива въпроси обикновено се задават там. Тук за повечето потребители "газ" е мръсна дума.[/url]
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

мерси колега, ще попрочета още
      А някой ако има 146ица ТС с обикновена АГУ да пише

Comment

има и такива с обикновени АГУ не всички са ГИ ! Поздрави и дълго да се радваш на красавицата
        146 Turbo

Comment

Екстра продължаваме да се множим поздрви и безавариино! Относно газта хубаво си помисли!Зависи и колко км. ще навърташ
          Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
          FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
          sigpic

Comment

Относно газта хубаво си помисли!Зависи и колко км. ще навърташ
            Какво има да му мисли - при най-груби сметки един свестен ГИ ти се изплаща за 15-20 хил. км.
            sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

Comment

здравейте!!1 Имам един въпрос,ако не възразявате! Реших да си взема алфа 146,1.6,1996 година, с двигател боксер. Струва ли си и какъв е разходът на гориво, че един приятел яко ме стресна. Благодаря предварително!

Comment

Здравей, писано е във форума многократно за разхода и за проблемите по колите, но в София под 10-11 не можеш да я свалиш. Просто тежи 1200 кг празна.
                Прочети малко в раздела и ползвай търсачката.

@ludmnlud има раздел за газови Алфи прочети и питай там, но аз те съветвам да покараш поне 1000-2000 км. преди да сложиш газова.
                "BEAUTY IS NOT ENOUGH!"
                Alfa Romeo 145 1.4 T.S 97 - EX
                Opel Astra J GTC

Comment

Working...
                X